ΜΕΛΕΤΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΑΠΟΧΕΤΕΥΤΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ ΤΟΥ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΕΙΡΗΝΟΥΠΟΛΗΣ Ν. ΗΜΑΘΙΑΣ

Home/Μελέτες Έργων Υποδομής/Υδραυλικές Μελέτες/ΜΕΛΕΤΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΑΠΟΧΕΤΕΥΤΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ ΤΟΥ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΕΙΡΗΝΟΥΠΟΛΗΣ Ν. ΗΜΑΘΙΑΣ
1 41011010

Έργο

Πελάτης: Δήμος Ειρηνούπολης

Τοποθεσία: Δήμος Ειρηνούπολης, Νομός Ημαθίας

Κατηγορία Μελέτης: Υδραυλική Μελέτη (13)

 

Μελέτη εσωτερικών αποχετευτικών δικτύων του βιολογικού καθαρισμού Ειρηνούπολης Ν. Ημαθίας.
(02/2005 – 07/2005)
Οριστική Υδραυλική Μελέτη

Οι Δήμοι Δοβρά, Ειρηνούπολης και Ανθεμίων στα πλαίσια της συνεργασίας τους για την από κοινού αντιμετώπιση της αποχέτευσης των λυμάτων των Δημοτικών Διαμερισμάτων τους και της βιολογικής επεξεργασίας αυτών, βρίσκονται σε φάση εκπόνησης των τριών μελετών που αφορούν στα εσωτερικά δίκτυα αποχέτευσης. Επιπροσθέτως οι τρεις παραπάνω Δήμοι έχουν ήδη εκτελέσει την τέταρτ

Η Mελέτη που αφορά στα εξωτερικά δίκτυα όλων των Δήμων και την Κοινή Εγκατάσταση Επεξεργασίας Λυμάτων (Ε.Ε.Λ.), με συντονιστή το Δήμο Δοβρά.
Στ

Η Mελέτη εξωτερικών δικτύων προβλέπεται ότι τα λύματα όλων των Δ.Δ. των παραπάνω Δήμων θα οδηγηθούν σε κοινή Ε.Ε.Λ. εξαιρουμένου του οικισμού Πολλά Νερά του Δ.Δ. Μαρίνας Δήμου Ανθεμίων.
Σύμφωνα με τα παραπάνω και μέσα στα πλαίσια εκπόνησης της μελέτης με τίτλο «Μελέτη Εσωτερικών Αποχετευτικών Δικτύων του Βιολογικού Καθαρισμού Ειρηνούπολης», εκπονείται η παρούσα Υδραυλική Μελέτη με αντικείμενο την αποχέτευση των λυμάτων των οικισμών Άνω Ζερβοχωρίου, Παλαιού Ζερβοχωρίου, Αρχαγγέλου, Πολυπλατάνου και Αγγελοχωρίου.

Προϋπολογισμός Έργου:
6.435.000,00 €