Ανακαινίσεις

Home/Ανακαινίσεις

ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ

 

Η ΓΑΙΑ Α.Ε. ΜΕΛΕΤΩΝ, έχοντας σημαντική εμπειρία στον τομέα της ιδιωτικής κατασκευής, αναλαμβάνει την κατασκευή – ανακαίνιση οποιουδήποτε χώρου, είτε πρόκειται για κατοικία, είτε για επαγγελματικό χώρο, με εγγυημένη ποιότητα και με ιδιαίτερα ανταγωνιστική οικονομική πρόταση.

 

Από την έναρξη των εργασιών και την έκδοση της οικοδομικής άδειας έως και την αποπεράτωση του έργου, επιλέγουμε και μελετάμε σε συνεργασία με τον πελάτη αυτό που ταιριάζει στον κάθε χώρο, με έξυπνες λύσεις προσαρμοσμένες στις ιδιαίτερες απαιτήσεις του κάθε πελάτη, δημιουργώντας το επιθυμητό αποτέλεσμα στο συντομότερο χρονικό διάστημα και στο μικρότερο δυνατό κόστος.

 

Για την επίτευξη της καλύτερης δυνατής ποιότητας κατασκευής, η εταιρεία μας συνεργάζεται με τους κορυφαίους προμηθευτές υλικών στον χώρο ώστε να προσφέρει την καλύτερη ποιότητα σε όλες τις πτυχές της κατασκευής. Για όλες τις εργασίες ανακαίνισης χρησιμοποιούμε υλικά υψηλής ποιότητας αλλά και αξιόπιστα και έμπειρα τεχνικά συνεργεία, εφόσον έχουμε δημιουργήσει συνεργασίες χρόνων με τους καλύτερους και πιο αξιόπιστους τεχνίτες της αγοράς.

 

Πολιτική μας αποτελεί ο εξαρχής ακριβής προϋπολογισμός του συνολικού κόστος της ανακαίνισης και η εμφάνιση των αναλυτικών δαπανών στον πελάτη. Στόχος μας σε κάθε ανακαίνιση αποτελεί η συμπίεση κατά την πορεία εργασιών του αρχικού προϋπολογισμού, πάντα σε όφελος του πελάτη.

 

Ειδικά, όσον αφορά τον τομέα των ανακαινίσεων-κατασκευών αναφέρουμε την μεγάλη εμπειρία της εταιρίας μας στον τομέα και κυρίως σε ανακαινίσεις μεγάλης κλίμακας δημοσίων κτιρίων κ.ά. Συγκεκριμένα, μεταξύ των μελετών του portfolio μας αναφέρουμε την εξειδικευμένη ανακατασκευή των καταστημάτων ΕΛΤΑ καθώς και την ανακαίνιση όλων των καταστημάτων εμπορίας της ΔΕΗ πανελλαδικώς.

 

 

ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ

 

Η θέληση για αλλαγή, ανανέωση και ανακαίνιση του σπιτιού που ζούμε προκύπτει ως ανάγκη μέσα από την καθημερινότητά μας. Σε αρκετές περιπτώσεις, ζώντας ή μπαίνοντας σε ένα χώρο συνειδητοποιούμε, πέρα από τα προφανή (δάπεδα, είδη υγιεινής, κουζίνα), σημαντικά προβλήματα, όπως:

 

  • Λανθασμένη διάταξη και διαρρύθμιση των χώρων του σπιτιού.
  • Μη λειτουργική οργάνωση και διάταξη των χώρων.
  • Απουσία σχεδιασμού, ασύνδετα αισθητικά στοιχεία στον ίδιο χώρο.
  • Έλλειψη μοναδικότητας, χαρακτήρα και ιδιαίτερου ύφους.

 

Σε ό,τι αφορά στον τομέα της ανακαίνισης κατοικίας, η εταιρεία μας δημιουργεί χώρους προσαρμοσμένους στις ανάγκες των πελατών της, υψηλής αισθητικής ποιότητας και χαμηλής ενεργειακής κατανάλωσης. Έννοιες όπως φυτεμένα δώματα, πράσινες στέγες, τακτική συντήρηση κλιματιστικών μηχανημάτων και καυστήρων, ενεργειακή θωράκιση, ξυλεία αειφορικής διαχείρισης, λαμπτήρες led, λέβητες συμπυκνωμάτων, διαχείριση απορριμμάτων κατεδάφισης, τούβλα κάθετων οπών, ytong, δεξαμενές ομβρίων υδάτων, υαλοπίνακες low-e, συστήματα εξωτερικής θερμομόνωσης, λέβητες πέλετ, ενεργειακά τζάκια, παθητικό σπίτι κ.ο.κ. είναι άρρηκτα δεμένες με τη φιλοσοφία σχεδιασμού της εταιρείας μας.

 

Στα πλαίσια αυτά αναλαμβάνουμε την πλήρη ή ακόμη και τη μερική ανακαίνιση της κατοικίας σας, από τον σχεδιασμό έως την κατασκευή και την ολοκλήρωση του έργου.

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΙ ΧΩΡΟΙ – ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΑ ΚΤΙΡΙΑ

 

Βασικό πεδίο δραστηριότητας της ΓΑΙΑ Α.Ε. ΜΕΛΕΤΩΝ είναι η δημιουργία του αρχικού concept, ο σχεδιασμός και η υλοποίηση έργων ανακαίνισης επαγγελματικών χώρων. Η εταιρεία μας απευθύνεται στους επαγγελματίες εκείνους που επιθυμούν μέσα από ένα project ανακαίνισης να ενισχύσουν το εταιρικό τους brand, εφαρμόζοντας “λύσεις προστιθέμενης αξίας”.

 

Σε πρώτο στάδιο συλλέγονται όλες οι απαραίτητες πληροφορίες που αφορούν στο δυνητικό πελάτη, προκειμένου να καταστούν σαφείς οι στόχοι και οι προσδοκίες από την εν δυνάμει συνεργασία. Έχοντας καταλήξει από κοινού στο concept, ακολουθεί η φάση του προκαταρκτικού σχεδιασμού που περιλαμβάνει δισδιάστατο και τρισδιάστατο σχεδιασμό, φωτορρεαλισμό, καθώς και σκίτσα – προοπτικά σε ελεύθερο σχέδιο. Στο στάδιο αυτό παρουσιάζονται στοιχεία κόστους και χρόνου, τα οποία θα συντελέσουν στον επαναπροσδιορισμό κάποιων αποφάσεων και κατόπιν στο τελικό στάδιο σχεδιασμού. Ακολουθεί το τελικό στάδιο σχεδιασμού που συνεπάγεται σχέδια εφαρμογής, τεχνικές λεπτομέρειες και κατάρτιση αναλυτικής οικονομικής προσφοράς. Με δεδομένα τα οριστικά στοιχεία κόστους και χρόνου ξεκινάει η υλοποίηση του έργου.

 

Τα συνεργεία, τα οποία αναλαμβάνουν την εφαρμογή των σχεδίων είναι εξειδικευμένα και αποτελούν μόνιμους εξωτερικούς συνεργάτες της ΓΑΙΑ Α.Ε. ΜΕΛΕΤΩΝ.

 

Η επίβλεψη του έργου γίνεται σε καθημερινή βάση, ενώ παράλληλα λαμβάνει χώρα real time παρακολούθηση κόστους και χρονοδιαγράμματος. Το σύνολο των παραπάνω ενεργειών εξασφαλίζει την έγκαιρη παράδοση ενός χώρου απόλυτα εναρμονισμένου στην επιχειρησιακή κουλτούρα της εταιρείας-πελάτη.

Παρέχονται πακέτα προσφορών ανάλογα με τις απαιτήσεις των πελατών μας.

Για πληροφορίες και προσφορές επικοινωνήστε άμεσα με τα Κεντρικά Γραφεία της ΓΑΙΑ Α.Ε. ΜΕΛΕΤΩΝ:

Τηλ.: 2310 516732

Κιν.: 6976 791 491

email: info@gaiasa.gr

Μοναστηρίου 95 & Αγίων Πάντων, Θεσσαλονίκη