Σε θολό τοπίο η ενεργοποίηση του νόμου για τα αυθαίρετα – Σύσκεψη στη Λότζια 5/12/2016

Home/Επικαιρότητα/Σε θολό τοπίο η ενεργοποίηση του νόμου για τα αυθαίρετα – Σύσκεψη στη Λότζια 5/12/2016

Σε θολό τοπίο η ενεργοποίηση του νόμου για τα αυθαίρετα – Σύσκεψη στη Λότζια
5/12/2016

Το διαχρονικά άλυτο πρόβλημα των αυθαιρέτων στο Ηράκλειο ανοίγει ξανά σήμερα, Δευτέρα, στις 09.30 το πρωί, στη Λότζια, όπου συγκαλείται ευρεία σύσκεψη, την οποία έχουν προσκληθεί όλοι οι βουλευτές του νομού, ο περιφερειάρχης, ο σύλλογος οικιστών εκτός σχεδίου πόλης και όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς.
Την ίδια στιγμή, θολό παραμένει το τοπίο γύρω από τις προθέσεις της κυβέρνησης για την ενεργοποίηση του νέου νόμου για τα αυθαίρετα, αλλά και το γεγονός ότι είναι αδιευκρίνιστες οι προθέσεις της νέας πολιτικής ηγεσίας του αρμόδιου υπουργείου να δρομολογήσει και νέες αλλαγές στο περιεχόμενό του.
Η πλευρά του Δήμου εγείρει και ένα ακόμα σημαντικό θέμα που αφορά στο κρίσιμο διάστημα μέχρι την ενεργοποίηση του νέου νόμου για την τακτοποίηση των αυθαιρέτων, τον οποίο αναμένουν δεκάδες ιδιοκτήτες ακινήτων εκτός σχεδίου πόλης με την ελπίδα ότι θα περιλαμβάνει ευνοϊκότερες ρυθμίσεις σε σχέση με την επιβολή των προστίμων αλλά και τις δόσεις αποπληρωμής τους.
Περισσότερα στο Link: http://www.b2green.gr/el/post/41146/se-tholo-topio-i-energopoiisi-tou-nomou-gia-ta-afthaireta-syskepsi-sti-lotzia