Τελευταίες δράσεις της ΓΑΙΑ Α.Ε. ΜΕΛΕΤΩΝ στα πλαίσια της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης.

Home/Nέα, Επικαιρότητα/Τελευταίες δράσεις της ΓΑΙΑ Α.Ε. ΜΕΛΕΤΩΝ στα πλαίσια της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης.

Η ευαισθησία μας σε κοινωνικά και περιβαλλοντικά θέματα σε συνδυασμό με τη συνεχή προσπάθεια για τη συνεισφορά σε ένα καλύτερο μέλλον προσδιορίζουν την κοινωνική ευθύνη που μας χαρακτηρίζει.

Στη ΓΑΙΑ ΑΕ ΜΕΛΕΤΩΝ φροντίζουμε να παρέχουμε διαρκώς δωρεάν τις υπηρεσίες μας σε επιλεγμένους πελάτες & Φιλανθρωπικά Ιδρύματα ώστε να διατηρήσουν τη βιωσιμότητα τους και την προσήλωση στους στόχους τους.

Επίσης, στα πλαίσια της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, η εταιρία μας συμμετέχει σαν χορηγός σε διάφορες δράσεις κοινωνικού ή φιλανθρωπικού ή μορφωτικού/εκπαιδευτικού περιεχομένου. Ενδεικτικά αναφέρονται οι εξής πρόσφατες δράσεις:

  • Φιλανθρωπικό Gala στο Hyatt διοργάνωση από Ahepa Hellas στις 05/05/2023 για την στήριξη του Νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ.
  • Συμμετοχή ως χρυσοί χορηγοί στο 6ο Πανελλήνιο Συνεδρίο Πολεοδομίας, Χωροταξίας και Περιφερειακής Ανάπτυξης που έλαβε χώρα στον Βόλο στις 29/9-2/10/2022.
  • Συμμετοχή ως χορηγοί για την εκδήλωση των εργαζομένων του Δήμου Πυλαίας Χορτιάτη στα πλαίσια της ετήσιας κοπής της βασιλόπιτας.
  • Συμμετοχή ως χορηγοί για την Εμπορική – Τουριστική & Πολιτιστική ‘Εκθεση  στην παραλιακή οδό Περαίας, Δήμου Θερμαϊκού  25-26 Ιουνίου  2022.
  • Διαρκής συμμετοχή σε προγράμματα πρακτικής άσκησης με στόχο την συμβολή μας στην ουσιαστική εκπαίδευση και πρακτική επιμόρφωση των μελλοντικών μηχανικών.