Ανάρτηση της Πολεοδομικής Μελέτης Δ.Δ. Φιλύρου του Δήμου Πυλαίας Χορτιάτη

Home/Nέα/Ανάρτηση της Πολεοδομικής Μελέτης Δ.Δ. Φιλύρου του Δήμου Πυλαίας Χορτιάτη

Από τη Δευτέρα 06-02-2023 έως και την Δευτέρα 20-02-2023 θα διενεργηθεί στο Δημοτικό Κατάστημα της Δημοτικής Κοινότητας Φιλύρου (Λεωφ. Ελευθερίας 26, Φίλυρο 570 10) η ανάρτηση της πρότασης του ρυμοτομικού σχεδίου της Πολεοδομικής Μελέτης Δ.Δ. Φιλύρου του Δήμου Πυλαίας Χορτιάτη.

Με τη διαδικασία της ανάρτησης γίνεται ένα πολύ μεγάλο βήμα για την ολοκλήρωση του ρυμοτομικού σχεδίου και τη δυνατότητα τελικά των πολιτών να οικοδομήσουν τις ιδιοκτησίες τους στο Δ.Δ. Φιλύρου.

Οι ενδιαφερόμενοι πολίτες θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για τη μελέτη με φυσική παρουσία από τις 9.00π.μ. ως τις 12.00μ.μ. στον χώρο του δημοτικού καταστήματος. Για την είσοδο του κοινού στο κτίριο θα τηρούνται κάθε φορά τα ισχύοντα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Τα σχέδια της πρότασης βρίσκονται αναρτημένα στην παρακάτω ιστοσελίδα του Δήμου Πυλαίας Χορτιάτη

https://pilea-hortiatis.gr/prosklisi-kyrion-i-nomeon-akiniton-periochis-poleodomikon-enotiton-tis-dimotikis-koinotitas-filyrou-tou-dimou-pylaias-chortiati/

Οι πολίτες θα έχουν τη δυνατότητα να υποβάλουν τυχόν ένστασή αναφέροντας τους λόγους για τους οποίους ενίστανται και συνοδεύοντας την με αποδεικτικά στοιχεία που να στοιχειοθετούν τις αντιρρήσεις τους. Οι ενστάσεις θα κατατίθενται εντός της προθεσμίας της ανάρτησης δηλαδή από Δευτέρα 06-02-2023 έως και την Δευτέρα 20-02-2023 είτε στο Δημοτικό Κατάστημα της Δημοτικής Κοινότητας Φιλύρου, είτε και ηλεκτρονικά στην ηλεκτρονική διεύθυνση: t.lada@pilea-hortiatis.gr. Σε κάθε περίπτωση οι ενστάσεις θα πρέπει να συνοδεύονται από την υπογεγραμμένη δήλωση του ενιστάμενου περί της επεξεργασίας των ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ κατά το άρθρο 13 του Γενικού Κανονισμού 679/2016 ΕΕ

Υπόδειγμα ένστασης βρίσκεται αναρτημένο στην ιστοσελίδα του Δήμου Πυλαίας Χορτιάτη που αναφέρθηκε και παραπάνω.