Υπηρεσίες Συμβούλου για την διαδικασία σύνταξης και έγκρισης μελετών πυρασφάλειας

Home/Nέα/Υπηρεσίες Συμβούλου για την διαδικασία σύνταξης και έγκρισης μελετών πυρασφάλειας

H εταιρία μας “ΓΑΙΑ ΑΕ ΜΕΛΕΤΩΝ” παρέχει Υπηρεσίες Συμβούλου εδώ και τρία συνεχόμενα έτη σε πάνω από 13 Δήμους έχοντας συντάξει μελέτες αποτύπωσης, παθητικής πυροπροστασίας & ενεργητικής πυροπροστασίας συνολικά σε πάνω από 1000 σχολικά κτίρια.  Ενδεικτικά αναφέρουμε τους εξής Δήμους με τους οποίους υπάρχει σε εξέλιξη συνεργασία: Δήμος Νεάπολης, Δήμος Πυλαίας – Χορτιάτη, Δήμος Καλαμάτας, Δήμος Ξάνθης, Δήμος Κορδελιού – Ευόσμου, Δήμος Πετρούπολης, Δήμος Πέλλας, Δήμος Αλμωπίας, Δήμος Λιβαδειάς, Πανεπιστήμιο Ρεθύμνου, Δήμος Καβάλας, Δήμος Θεσσαλονίκης, Δήμος Κοζάνης, Δήμος Πύλης, κλπ.

Το εν λόγω αντικείμενο είναι ιδιαίτερα σύνθετο και περιλαμβάνει εκτός από την κτιριακή αποτύπωση, την αποτύπωση των υφιστάμενων μέσων παθητικής & ενργητικής πυροπροστασίας , την σύνταξη νέων μελετών πυρασφάλειας ανάλογα με την εκάστοτε  νομοθεσία που διέπει το κτίριο (ΠΔ 16/2015, ΠΔ 71/88) καθώς και την κατάθεσή τους στο αρμόδιο πυροσβεστικό τμήμα και την παρακολούθηση της διαδικασίας προκειμένου να υπάρξει η τελική έγκριση των μελετών.

Μετά την έγκριση των μελετών, ακολουθεί η σύνταξη των μελετών εφαρμογής μετά των τευχών δημοπράτησης για την εγκατάσταση των προβλεπόμενων μέσων στα σχολικά κτίρια.